tiistai 23. huhtikuuta 2019

Kyllä tästä jotain tulee

Pääsiäisviikko (vko 16):  
tiistaina yhteistreeni ja  jooga heti perään,
kiirastorstaina 8,5 km kävely, pitkäperjantaina kehonpainotreenistä osa ja 
sunnuntaina koko kehonpainotreeni.

Uskomatonta miten äkkiä jopa minun mieleni alkaa ajatella, että EN VOI jättää jotain treeniä väliin. Hartaasti toivon, että kohtuullisen pian se mieli toimii vieläpä niin, että EN mistään hinnasta HALUA jättää treeniä väliin. Saattaa olla turha toive ihan lähiviikkoina, mutta kunhan treenaan siitä huolimatta, ei haittaa. 

Lihasten kipeytyminen ei ole vuosiin kuulunut säännöllisenä olotilana elämääni ja jännä juttu, että nautin siitä, kun kyykkytreenin jälkeen tuskailen portaissa. Ja kyykkyjä tässä pitääkin urakalla treenata. Jalkojen lihakset on niin heikot, että hallelujaa!

Edelleenkin itsenäiset treenit on haaste. Niihin joudun patistamaan itseäni, mutta onneksi vaihe on kuitenkin jo, että EN VOI jättää välistäkään. Toistaiseksi on rehellisyyden nimissä tunnustettava, että haluan liisiä, vähentää toistoja, jättää sarjoja väliin jne. On niin hiton vaikeaa piiskata itseään, kun tuntuu jo pahalta ja siltä, että kunto loppuu ja kuolen. Ratkaisuksi ajattelen siis toiset valmentajavetoiset treenit näille ensimmäisille viikoille. Vaan missä on peetee? 

Miran ystävällisellä avulla sellainen taitaa löytyä. Toiveeni on, että yhteistreenin ja pt-treenin myötävaikutuksella pääsen kuntosalin aiheuttamasta allergiasta. Allergiani ilmenee sen tyyppisiä levottomina jalkoina, että jalat yksinkertaisesti kieltäytyvät siirtämästä minua salille. Ei ole auttanut hiljainen sali, ei mikään. Ei kuljeta jalat tätä naista salille. Ja jos sinne olen erehtynyt, tunnen itseni todella uunoksi laitteiden ja liikkeiden kanssa. Nyt on siis aika koittaa siedätystä.  

On tämä kaikki tuonut paljon positiivista. Mietin, mitä laitan suuhuni. Silloinkin, kun sinne menee jotain "ei niin fiksua valintaa". Olen tehnyt aamusmoothiet valmiiksi jääkaappiin. Mietin ateriarytmiä ja aterioiden koostumusta sekä lautasmallia. Mietin millaisia rasvoja käytän, mitä leipää syön. Ja mikä parasta, tuohon alkaa tottumaan.

Edessä uusi viikko ja uudet kujeet. Tänään taas yhteistreeni.👍



#ikäeiratkaise #ainaonhyväaikaaloittaa  #eläjanauti #tykkääjatuhulaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti