maanantai 29. huhtikuuta 2019

Onko pääsiäisen jälkeistä elämää?

Valmentajamme Mira totesi jo ensimmäisessä tapaamisessamme, että ei ole repsahduksia, on vain elämää. Ja että pääasia on, kuinka nopeasti palaa oikealle uralle. Ihana Mira. <3

Pääsiäisenä oli elämää. Tuli syötyä hyvin. Tuli jopa juotuakin hyvin, eikä vain vettä eli tuli todellakin elettyä elämää. Kuntoilinkin, eli myös oikealla uralla hetkittäin oltua. Entäpä se pääsiäisen jälkeinen elämä?

Tiistaina tuli ensimmäistä kertaa stressi siitä, että piti vähän kuin kesken päivän pinkaista yhteistreeniin. Treeni on niin aikaisin iltapäivällä ja tuntuu, että klo 15 ei vielä voi laittaa työkoneen kantta kiinni. Olin pääsiäisen jäljiltä voimaton ja tekemättömistä töistä stressaantunut, mutta heti helpotti, kun vastassa Beauty Centerillä olivat Riikka ja Mira, jotka molemmat yhtä hymyä. Kirsillä oli työeste, joten treenasimme Riikan kanssa tällä kertaa kaksin. Mainion treenin Mira meille veti ja olo oli tunnin jälkeen niin voimaantunut ja loistava, että lähtöasetelmat huomioiden loppufiilis korosti yhteistreenin ja valmentajan voimaa. Haluan Miran kannustuksia tallenteeksi kotitreenejä varten. Haluan.

Treenistä virtaantuneena hankin samalla käynnillä kuukauden salikortin ja tein pt-sopimuksen yhteistreenille tueksi. Nyt alkaa sohvaperuna saamaan kyytiä seuraavat 4-5 viikkoa. Enhän minä edes ehdi kohta sinne sohvalle. Rupean vähitellen uskomaan itsekin, että hyvä tästä tulee. 

Salilta kipaisin suorinta tietä Oulun Hyvinvointistudiolle joogaan. Oli viimeinen joogakerta, mutta voin sanoa, että tykkäsin käydä. Syksyllä voisin hyvin jatkaa, kunhan sattuu eri päivälle kuin yhteistreeni. Tosin kahden treenin tiistai on ajankäytöllisesti tosi tehokas. 

Tällä viikolla oli kaksi työpäivää Helsingissä ja varsinaista treeniä ei tullut niinä päivinä tehtyä. Tuli kuitenkin juotua vettä ja syötyä kohtuullisen oikein, joten hyvä sekin. Ja sovittua ensimmäinen tapaaminen PT:n kanssa. PT-Susannan kanssa tapaamme het maanantaina. Odotan sitä innolla!

Susannalta toivon ohjelmaa, jolla rasvanpoltto tehostuu ja keho kiinteytyy. Tietysti vielä tiiviisti kytkettynä Miran valmennukseen niin, että tukee tätä elämänmittaista muutosmatkaani. Haluan myös tosiaankin päästä kuntosalikammostani, joten siinä on Susannalle tärkeä tavoite.

Kotitreenit jäi pääsiäisen jälkeisellä viikolla tekemättä, mutta kävin kyllä kävelyllä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, yhteensä n. 22 km, joten en ihan vain laiskotellut. 

Askel kerrallaan pitkäkin matka.

#ikäeiratkaise #ainaonhyväaikaaloittaa  #eläjanauti #tykkääjatuhulaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti